E-SVENSKAN

E-SVENSKAN / Allsvenskan, E-Svenskan, FIFA15, Martin Rolinski, Svenska Spel, Uncle Ned, Xbox One / Permalink / 3
 
 
Igår presenterade föreningen Svensk Elitfotboll sitt nya projekt E-Svenskan.
E-Svenskan kommer att arrangera en uttagningsturne där fotbollsälskare får anmäla sig till just sitt Allsvenska favoritlags uttagning. Här kommer fans och klubbens spelare att mötas i FIFA15 för att kora en ensam vinnare som sedan tillsammans med en spelare i klubben får representera sitt favoritlag i ett direktsänt slutspel i Stockholm.
 
E-Svenskans uttagningsturne besöker samtliga 16 Allsvenska lag och städer så missa inte chansen att träffa dina idoler och andra med samma passion som du, vem vet det kanske blir just du som blir ditt lags hjälte i det stora slutspelet.
 
Se E-Svenskans video: HÄR
 
Lite kortfattat om upplägget:
Klicka HÄR anmäler du dig till ditt favoritlags uttagning.
Matcherna spelas 1vs1 BO1 med utslagningsmatcher direkt.
Samtliga matcher spelas på Xbox One.
 
Martin Rolinski på produktionsbolaget Uncle Ned säger på hemsidan att:
"E-Svenskan kommer att bli en mötesplats för fotbollsälskare och »gamers«, det vill säga både unga och äldre som älskar att spela spel. E-Svenskan kommer också att ge ännu fler chansen att upptäcka glädjen i fotbollen – och framför allt Allsvenskan!"
 
Vi på FIFAMAGAZINET är mycket positiva till föreningen Svensk Elitfotbolls initiativ att arrangera E-Svenskan tillsammans med partners från Allsvenskan, EA SPORTS, Svenska spel, Uncle Ned samt Quality Hotel, då detta kan bli ett strålande sätt att öka intresset för både Allsvenskan och den svenska FIFA scenen.
 
Vi kommer med mer information om spelplatser så fort de meddelar detta så följ oss på Twitter, Facebook samt läs vår blogg som uppdateras med bra artiklar dagligen.
 
/ FIFAMAGAZINET
#1 - - Ljungkullen:

Hmm, Åtvidaberg och Norrköping är hyfsat nära i alla fall ;) Får se om jag kommer iväg :) Håller dock inte på nån av städerna....

#2 - - FIFAMAGAZINET:

Klart du ska vara med Ljungkullen. Verkar vara ett grymt upplägg iallafall. Vad tycker du själv?

#3 - - jens:

Huuuur kan det ha det på xbone?

Till top