FOLSweden Championship 2 vs 2

FIFA15 / Permalink / 0
Imorgon är det dags för den årliga FOLSweden Championship 2 vs 2. I detta inlägget kommer vi på Fifamagazinet att tippa spelarna/lagen som spelar på FOL.

Grupp A

I denna gruppen hittar vi två profiler som spelar tillsammans med Milan. Detta är alltså Atbin "Ackee" Vali och Magnus "Lellebuffy" Nilsson. Dessa två är skyhöga favoriter till att vinna denna gruppen och vi tror att den kommer sluta såhär.

1. Milan
2. Inter
3. Sevilla
4. Saint Etienne

Grupp B

I grupp B hittar vi oss på Fifamagazinet tillsammans med en av favoriterna Ivan "BorasLegend" Lapanje som spelar med sin trogna kompanjon Jakob Lindberg. Eftersom vi själva är med i denna gruppen kommer vi bara att tippa vinnaren av den. Det självklara valet i denna gruppen är Ivan Lapanje och Jakob Lindberg som är otroligt höga favoriter att ta hem denna gruppen. Vi på Fifamagazinet har spelat en del med vårt PSV men har inte fått det riktigt att stämma. Men vi har ingen press på oss vilket är otroligt skönt.

Grupp C

I grupp C hittar vi två stycken lag med FOL spelare där favoriterna i gruppen Jimmy "Justeken" Ekström och Alexander "Aleri" Eriksson kommer spela med ett bra lag i Shakhtar Donetsk. Vi hittar också Simon "Zimme" Nystedt med sin kompanjon Johan Eklöf som kommer spela med ett duktigt Bilbao. Såhär tror vi på Fifamagazinet att denna gruppen slutar.

1. Shakhtar Donetsk
2. Bilbao
3. Atletico Madrid
4. Zenit

Grupp F

I denna gruppen hittar vi de största favoriterna att vinna turneringen. Två stora FIFA profiler tillsammans i ett lag. Dessa två kommer att spela med Monaco och heter Emanuel "Xit" Svanung tillsammans med sin självgoda och duktiga kompanjon Lukas "Lukasinho" Gummesson. Även fast dessa två inte fick det bästa laget bör dom kunna hantera det och ta sig hela vägen. Så här tror vi gruppen slutar.

1. Monaco
2. Spartak
3. CSKA
4. Fenerbache

Grupp G

I denna gruppen har vi ett par som vi också tror kan gå hela vägen och det är Nkpgmaffian Alexander "Honk" Holmqvist och Lucas "Afro" Wallman. Dessa två spelar otroligt bra tillsammans och har också ett riktigt bra lag vilket talar för dom. Dessa två kommer gå långt i turneringen. Frågan är bara. Går dom hela vägen? Så här tror vi gruppspelet slutar.

1. Lazio
2. Wolfsburg
3. Besiktas
4. Stoke

Grupp H

I denna gruppen hittar vi andra Nkpgmaffian med Johan "Ahlfaa" Alf tillsammans med Rasmus "Pettsson" Petersson. Dessa två spelar med ett helt okej lag i Aston Villa och vi på fifamagazinet tror att dessa kommer kamma hem gruppsegern tämligen enkelt. Har chans att gå riktigt långt om spelet sitter. Vi hittar också Oscar "arneankann" Ståhlberg med sin kompanjon Samir Lundberg som är ett oprövat par och kommer spela med Benfica.

1. Aston Villa
2. Benfica
3. Sporting
4. Hamburg

Grupp I

I denna gruppen hittar vi också en FOL spelare där Jean "Mattinha" Matti spelar tillsammans med sin komanjon Vatan Gashi. Dessa två är favoriter till att ta hem gruppen med ett starkt lag på papperet i Leverkusen. Vi hittar också Axel Holmstedt och Tobias Mikaelsson i gruppen. Skaparna av 2 vs 2 turneringen i Stenungsund. Dessa två kommer att spela med Ajax. Vi tror att dessa två lagen kommer att ta sig vidare till slutspelet.

1. Leverkusen
2. Ajax
3. Southampton
4. Villarreal

Grupp K

I denna gruppen hittar vi ett sammansvetsat par. Detta paret kommer att spela med Mönchengladbach och heter Hasan "Hasse" Kabasakalli och Hannes "Hannesfaouri" Bengtsson. Dessa två är ett duktigt 2 vs 2 lag och kom en bit i turneringen i Stenungsund. Det som kan stoppa dessa killar är deras egna lag. Vi hittar också Oskar "Tensa" Hemby och sin kompanjon Jens Ennen i samma grupp. Dessa två kommer att spela med Liverpool som är ett av de starkaste lagen i turneringen, om inte det starkaste. Dessa två bör hota mest om gruppsegern i denna gruppen.

1. Mönchengladbach
2. Liverpool
3. Roma
4. Schalke
 
Ha en fortsatt trevlig fredag kväll! / FIFAMAGAZINET
Till top